Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Camioane

Jocuri cu Camioane

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Camioane

Urcați la unul dintre camioanele monstru cu 8 roți, pentru a experimenta călătoria cu camioane mari care transporta marfă in aceste jocuri cu camioane. Bunurile mobile sunt unele dintre misiunile pe care trebuie să le transportați la bordul camioanelor gigant cu remorci.

Transportul mărfurilor către destinația lor este ceva necesar din antichitate, în timpurile moderne această lucrare este făcută în multe feluri și camioanele rutiere sunt responsabile pentru realizarea acesteia. Dacă v-ați gândit vreodată la ce distracție ar fi șoferul de camion, acum puteți verifica ce simțiți cand vă aflați la volanul unui vehicul capabil să cântărească mai mult de 15 tone.

Trebuie să transportati marfuri și să găsiți locuri de muncă care cerinta este de a transporta bunuri. Călătorește prin Spania și în întreaga Europă pe autostrăzile sau drumurile secundare care descoperă căi de transport uimitoare. Găsiți peisaje autentice demne de a admira sau indreapta-te ce cele mai dificile rute, în cazul în care, dacă nu aveți control total, puteți ajunge într-o râpă.

Dacă aveți timp să transportați încărcătura fără niciun accident, reputația ta de sofer pe camion va crește, aceasta înseamnă că comenzile noi sunt mai bine plătite, dar și mai periculoase. 

Distreaza-te cu aceste jocuri cu camioane în care poti deveni chiar șoferul unui camion care stinge incendiile, vei conduce camioane care transporta gunoiul, camioane de tonaj mare si multe altele din aceasta sectiune. Supraviețuiți in timp ce conduceti un camion de război luptand împotriva zombiilor, curarata-ti zăpada care a blocat drumurile in plina iarna, incarcati mărfurile intr-un camion și o lungă listă de activități pe care le puteți efectua în aceste jocuri. Alăturați-vă acum și bucurați-vă de condus aceste vehicule atât de mari.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top