Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Taxi

Jocuri cu Taxi

Cele mai noi

Jocuri cu Taxi

Călătorește în mașina ta galbenă pentru a transporta pasageri de la un loc la altul in aceste jocuri cu taxi. Trebuie să conduci foarte atent, pentru a nu ranii pasagerii care călătoresc în taxi. Nu uitați sa obtineti licența de taxi pentru a conduce străzile din New York.

Conduceți la viteză decenta, jocuri cu taxi sunt la fel. Ar trebui să luați un pasager grăbit și să-l duceti cât mai curând posibil si in sigurants până la destinația dorita.contează.

Alegeți-vă clientul de pe stradă și încercați să ajungeți la destinație, alege pe cei mai buni clienți și fa tot ce poti sa-i duci cat mai repede la destinație pentru a fi platit. Cu banii pe care ii vei castiga, vei alimenta masina de taxi, o vei repara si vei cumpara o multime de upgrade-uri.

De asemenea, putem concura cu ceilalți șoferi într-o cursa nebuna de masini taxi extravagante, în care explorăm orașe ca New York la viteză maximă. Puteti să ignorați semafoarele și să evitați autovehiculele care depășesc viteza, dar sa nu fii prins de politia rutiera!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top