Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri RazboiJocuri cu Tancuri

Jocuri cu Tancuri

Cele mai noi

Jocuri cu Tancuri

 

​Preia comanda tancului tău de luptă pentru a duce un război folosind tancuri blindate de ultima generație jucand aceste jocuri cu tancuri. Sprijiniți soldații cu cele mai puternice tancuri existente și eliminati chiar si pe cei mai puternici  dușmanii prin bombardarea zonei inamice.

Cele mai pregatite vehicule de razboi atunci când vine vorba să reziste la lovituri și explozii sunt cu siguranță tancurile. Aceste vehicule sunt capabile să se adapteze la o mulțime de medii, deoarece sistemul lor de lanț le permite o mai bună aderență și o mișcare de forță brutală.

În orice război actual, un tanc poate să-și asume doar victoria sau înfrângerea unui întreg asalt. Dar nu numai că sunt pregătiți pentru orice teren, deoarece vin echipați cu cele mai recente arme, plus un tun de mare calibru capabil să distrugă o clădire cu o singură lovitură.

Există diferite tipuri de vehicule, fiecare adaptate unei anumite utilizări, dar toate letale. Unele sunt pregătite să fie amfibieni, astfel încât să poată traversa un râu sau un lac fără probleme, apoi să meargă pe uscat. În timp ce altele au arme antiaeriene pentru a elimina avioanele sau elicopterele inamice.

Marina militara americana a dat publicitatii imagini cu un nou vehicul destinat sa transporte trupe si arme de pe mare pe uscat. Se numeste Ultra Heavy-Lift Amphibious Connector (UHAC) si a fost testat de curand de armata in Hawaii. Cantareste 38 de tone si este destinat sa transporte armament in zonele greu accesibile pentru alte vehicule.

Acum puteți conduce cele mai echipate tancuri de război online fără a descărca nimic, absolut gratuit. Vă puteți bucura de această experiență individual sau însoțit de un membru al familiei sau de un prieten cu 2 moduri de jucător. Conduceti aceste tancuri de oțel și pregătiți-vă să mergeti în zonele cele mai periculoase de conflict ale planetei.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top