Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Trenuri

Jocuri cu Trenuri

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Trenuri

Condu trenuri vechi și locomotive cu multe vagoane pe diferite căi ferate in aceste jocuri cu trenuri. Construiți poduri astfel încât trenurile să isi poată continua drumul cu transportul feroviar. 

Sunteți pasionați de trenuri sau căi ferate? Acum, puteți deveni un mecanic cu toate aceste jocuri cu trenuri, conducând o locomotivă cu vagoane care transporta marfuri sau oameni. 

Coordonezi traficul trenurilor, fiecare tren trebuie sa ajunga in gara de culoare sa. Schimba macazurile de pe calea ferata in mod logic si pune rosu la semafor daca e cazul. Trenurile sunt 3D si au vagoane cu calatori asa ca nu ai voie sa gresesti, gandeste bine pentru a nu provoca accidente.

Vine trenul! Ajuta-l sa ajunga in gara schimband macazul. Inainte sa apesi start si sa plece trenul asigura-te ca toate macazurile sunt asa cum trebuie si ca nimeni nu va fi ranit. Calea ferata este drumul pe care vor merge mai multe trenuri, nu doar al tau. Schimba macazul astfel incat trenurile sa poata ajunge in gara. Dupa ce ai reglat toate caile ferate da clic pe tren pentru a-l face sa plece. Ca sa faci mai multe puncte trebuie sa te misti repede si sa apesi de cat mai putine ori.

Acum ai trenuri si mai rapide si mai frumoase insa drumurile sunt mai grele asa ca trebuie sa mergi cu grija si sa fii atent la semnele de circulatie.

Controlezi traficul trenurilor din gara si trebuie sa schimbi macazurile astfel incat trenurile sa nu se buseasca intre ele si sa poata circula in voie. Daca le ti prea mult la semafor pierzi bani.

In alt joc te afli intr-un parc de distractii si te dai cu un trenulet. Trebuie sa sari de pe o linie pe alta si sa ai grija sa nu cazi. Nu esti obligata dar ar fi bine sa strangi si banii. Incearca sa ajungi la linia de sosire si apoi iti vei putea face upgrade-uri.

Distruge sinele de cai ferate. Vei pune bombe si dinamite pe poduri astfel incat sa le distrugi si trenul sa cada in apa sau in groapa. Ai la dispozitie doar trei dinamite cu care trebuie sa arunci in aer podul. Scopul tau este de fapt ca trenul sa fie distrus asa ca poti incerca sa spargi doar o particica din pod.

Copii se vor bucura sa gaseasca in aceasta categorie de jocuri cu trenuri, trenuri pe care sa le coloreze dar si pe trenul Thomas din seria de desene animate. Foloseste paleta de culori pentru a lua cu pensula si picta desenul cu trenul Thomas. Imaginea este chiar la rasaritul soarelui asa ca foloseste culori aprinse. Trenul Thomas este albastru, fumul fa-l cu gri, tufele cu verde iar restul cum doresti.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top