Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Masini

Jocuri cu Masini

Cele mai noi

Jocuri cu Masini

In aceste jocuri cu masini vei urca la volanul celor mai tari masini, iti vei pune centura de siguranță si te vei distra! Incepe să practici condusul și să-ți demonstrezi abilitățile de conducere.
Iti place sa accelerezi in jurul unei curse de Formula 1, profitand de fizica realista pentru a ajunge pe primul loc? Sau poate iti surade ideea de a urca la volanul unei masini sport cu care sa intri intr-o arenă si folosind abilitățile tale de conducere sa zdrobesti alți gladiatori în nisipul cu gaz îmbibat? Suntem siguri ca aceste jocuri te-au acoperit cu adrenalina pentru ca sunt foarte populare, cum ar fi Madalin Stunt Cars 2 și Drift Hunters.

Poate că preferați ceva mai relaxant, iar in aceasta categorie de jocuri cu masini puteti gasi de exemplu un joc de parcare care testează controlul și reflexele de la tastatură, provocându-va să vă parcați mașina corect fara sa o deteriorati sau sa loviti pietonii care trec? În acest caz, încercați unul dintre numeroasele noastre jocuri de parcare, cum ar fi Parking Fury. Sau dacă jocurile de strategie sunt cele pe care le preferi, ce spui de cele in care gestionezi propria firmă de taxi pe măsură ce încearci să obți un profit fără a-ti enerva prea mulți clienți? Indiferent care joc il preferi suntem convinsi ca il vei gasi aici.

O mașină nu trebuie să fie neaparat o mașină plictisitoare si veche! Puteți să conduceți camioane, mașini de poliție, mașini de jucărie, mașini de curse grand-prix, mașini din desene animate, masina lui Mario sau a alor personaje ... și multe altele. Dacă are roți și o poți conduce, este aproape garantat să fie un joc cu masini! După cum puteți vedea, în această categorie puteți găsi jocuri distractive de toate genurile - strategie, acțiune, combatere, puzzle - orice va doriti! Distractie placuta!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top