Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Raliuri

Jocuri cu Raliuri

Cursele cu raliuri sunt concursuri de automobile, ce se desfășoară pe drumuri deschise si va asteapta sa va inscrieti in cele mai tari curse din aceste jocuri cu raliuri.  

Există multe diferențe între aceste curse și cele de circuit, dar cea mai mare diferenta este faptul că șoferii nu concurează singuri, ci au un copilot și fiecare participant rulează singur. Masinile pentru aceste curse sunt masini, dar cu modificari corespunzatoare pentru a le adapta la cerintele cursei. Există mai multe tipuri de concursuri cu raliuri, diferențiate la nivel regional, național și internațional. În 2016, au avut multe locații regionale, cum ar fi Santander, festivalul Ourense sau raliul din 2019 Rouergue și raliul Vosges, atât în ​​Franța.

Lumea motoarelor are mulți adepți și așa am creat o categorie în care împreună cele mai bune jocuri cu raliuri intr-un singur loc. Acum poți intra în pielea piloților și exploreaza fiecare secțiune în cel mai scurt timp posibil. Ar trebui să fii atent cu curbele, să fii atent la parapetii și totul în timp ce te uiți la ceas pentru a-ți îmbunătăți întoarcerea. Platforme mari, cum ar fi PS3 sau PS4, au jocuri de genul asta, dar acum le puteți savura pe PC, fără a fi descărcate și sunt complet gratuite.

Vei conduce o masina sport capabila sa mearga pe orice traseu de raliu. Incearca sa nu te lovesti de pereti si sa castigi cursa obtinand cel mai bun timp. Iti recomand sa joci pe modul de amator pentru a putea controla cat de cat masina.

In alt joc, iti vei cumpara o masina de raliuri pentru a face curse pe autostrada. Drumul este liber si plin de rampe pe care sa sari. Strange banii si canistrele de nistro. Dupa fiecare nivel iti poti face tunning la masina. Vei accelera mai rapid si vei face drifturi mai lungi.

Alege una dintre cele 16 masini sport, vei gasi printre ele masini Ferrari, Lamborghini, BMW, Alfa Romeo si multe masini tunate sau de raliuri. Testeaza masina folosind simulatorul auto apoi daca-ti place intra in cursa si castiga mare premiu al vitezomanilor.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top