Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu mingea

Jocuri cu mingea

Cand auziti de jocuri cu mingea va face sa va ganditi la un sport, la orice sport. Există o multume de sporturi cu mingii: fotbal, baschet, tenis, golf toate celelalte au jocul concentrat în jurul mingii. Și le veți găsi aici în categoria jocuri cu mingea. Aceasta include jocuri cu mingea pentru copii, cum ar fi jocul de baseball Pinch Hitter 2.

Nu toate jocurile cu mingea sunt despre sporturile din viața reală! Cum rămâne cu bilele? Bineînțeles, acestea merg dincolo de baschet! Dacă îl iubești pe Peggel (sau chiar dacă nu știi ce înseamnă asta), vei iubi Bouncing Ball. Sau, copii (și fete de toate vârstele) le vor plăcea să o ajute pe Danger Girl să-și lovească țintele cu mingea ei de plajă. Căutați o provocare mai mistică? Încercați jocurile noastre de puzzle cu mingi, cum ar fi hipnotizarea Compulse, în cazul în care optati pentru puzzle.

 Contour este ca o versiune a mingii mini-golf, care vă oferă mai mult control asupra câmpurilor de joc deformate în căutarea de a duce mingea la țintă în fiecare nivel. Sau să te joci în acțiunea de auto-rulare a Wall Rider.

Există jocuri cu bile Flash, precum și o mulțime de jocuri non-Flash în diferite aplicații de jocuri prietenoase ai utilizatorilor Apple. Gama grafică da distracția și cartoșele Xtreme Kicks 'n' Flips, unde puteți stăpâni aceste abilități de hackeysack, pe care niciodată nu le-ați putea lovi în liceu sau in meciul Bongo Balls cu realismul bogat al jocului Pool-lite. Cel mai bun joc Shooting si Strike Zone, dar sa nu uitam si de jocurile de bowling sau biliard.

Ce mai astepti? Mingea este în mana ta.
Jocurile noastre cu mingii vă vor face să vă simțiți ca un adevărat superstar. Cu grilă, vei avansa ca un fundas real al NFL. Ca o stea de fotbal, daca aveți abilitatea de a înscrie goluri in aceste lovituri libere și de a vă ajuta portarul să facă economii uimitoare. Fiecare joc din colecția noastră vă învață cum să loviți, să treceți, să arunci și să fiti ca sportivii Hall of Fame. Câștiga playoffs pentru a lua acasă medalia de aur!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top