Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu Fotbal

Jocuri cu Fotbal

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Fotbal

Antrenarea loviturilor libere, lovituri de colț, penalizări etc.. arată-ți abilitățile și agilitatea cu mingea în diferite campionate, cum ar fi Liga Campionilor UEFA, fotbalul La Liga și multe altele cu jucătorii tăi preferați in aceste jocuri cu Fotbal.

Fotbal cunoscut ca un joc frumos și ce datează inca din Evul Mediu. Începuturile regulamentului și modul de joc asa cum apare astăzi au început din secolul al XIX-lea în Anglia. În acest joc două echipe de unsprezece jucători în care mingea trebuie să fie jucată până la capăt în fața adversarului. Cine inscrie cele mai multe goluri va fi proclamata câștigătorul meciului.


Jocul de fotbal este cunoscut in întreaga lume și cu greu găsiți pe cineva care nu a auzit niciodată nimica despre acest sport. Jucătorii devin adevărați figuri publice, iar copiii visează să sa se asemene cu cei mai celebri și își dedică viața fotbalului. Acest sport aduce o sumă imensă de bani în emisiuni, publicitate si articole puse la vanzare.

Cei mai cunoscuți jucători actuali din fotbal sunt Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Rooney, Iker Casillas, Sergio Ramos, Neymar etc. Majoritatea jucând în liga spaniolă, una dintre cele mai renumite. Fotbalul are așteptări mari în aceste țări, în afară de Italia, Olanda, Germania și majoritatea Americii Latine, iar echipa din Brazilia are cele mai multe Cupe Mondiale. Jucătorii triumfă pentru abilitățile sale cu mingea, capacitatea sa de a înscrie goluri uluitoare surprinde mere publicul.

În această secțiune de jocuri cu fotbal veți găsi jocuri care recreaza cele mai bune mișcări ale jucătorilor preferați. Poți să te confrunți cu jocuri de penalizare, să-ți antrenezi echipa sau sa executi loviturile libere, să joci un joc complet cu jucători reali sau jocuri de  fotbal cu capul, să joci in cele mai mari competiții precum Cupa Mondială, o ligă obisnuita sau Liga Campionilor. Veți putea juca cu echipele preferate, cum ar fi FC Barcelona, ​​Real Madrid, Chelsea, Liverpool, sau selecții precum Spania, Brazilia, Argentina etc. Toate acestea și multe altele se vor găsi în această categorie unde puteți trăi propria aventură ca jucător și să dedicați mai mult timp sportului preferat. Fugiți in lumea fotbalului în această secțiune minunată.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top