Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu Baschet

Jocuri cu Baschet

Practicați baschetul singur sau cu prietenii in cele mai bune simulatoare NBA online in aceste jocuri cu baschet. Va trebui să-ți chemi colegii, să va distrati si să controlați mingea pentru a inscrie cat mai multe cosuri. Faceți parte din Chicago Bulls și deveniți un profesionist ca Michael Jordan.

Baschetul este un sport minunat în care două echipe concurează pentru a arunca mingea într-un coș și a obtine punctele de scor. În funcție de modul în care se face aruncarea, scorul obtinut este de la unu la trei puncte, două puncte fiind coșul normal.

Deși pare simplu, poate fi un sport complicat, deoarece are multe reguli printre care se află norma care interzice aruncarea mingii folosind ambele mâini sau să faci mai mult de trei pași.

Dar, datorită acestor reguli, baschetul este un sport de care se bucura jucatori din intreaga lume. Jucătorii de baschet în general sunt destul de inalti măsurând în medie aproximativ doi metri.

Acestea fiind spuse te invitam sa decoperi categoria de jocuri cu baschet de pe site, si sa castigi o multime de campionate alaturi de personajele tale preferate din filme, animatii sau desene animate.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top