Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri Golf

Jocuri Golf

Pregătește-te să devii profesionist de golf și minigolf în acesta colectie minunata de jocuri golf. Va trebui să vă confruntați cu diferite provocări de țintire și de precizie pentru a trimite mingea în gaură. Reglați puterea și loviți mingea la momentul potrivit pentru a obține numărul cel mai mic de lovituri. 

Golful este unul dintre sporturile în care jucătorul trebuie să aibă mai multă pricepere, deoarece nu este numai o forță fizică, ci trebuie să aibă control total asupra mișcărilor, în plus față de control mai exista inca un aspect care trebuie avut in vedere, vântul. 

Dacă nu ați jucat niciodată golf, deoarece este un sport costisitor de accesat deoarece echipamentul este cu adevărat scump, acum puteți începe să va antrenati pentru a prinde practică jucand aceste jocuri golf. Odată ce ai exersat suficient poti incepe sa participi la turnee de amatori. Dacă reușești să ajungi la cele mai înalte niveluri ale turneelor, incepe sa joci împotriva legendelor Golfului pentru a verifica dacă abilitățile tale sunt într-adevăr sus. Dacă obtineti succes atunci pregătește-te pentru glorie, contracte de publicitate și, mai presus de toate, vei intra in lumea oamenilor cu mare influență.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top