Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu AnimaleJocuri cu Dinozauri

Jocuri cu Dinozauri

Cele mai bune jocuri cu dinozauri online pe PC-ul gratuit, fără descărcări asteapta pe toti pasionati ai acestor animale preisorice. Jocuri cu dinozauri pentru copii dar și pentru adulții care doresc sa se relaxeze cu diferite tipuri de această creatură ca Rex și alții.

Cu milioane de ani în urmă, dinozaurii au rătăcit pe planetă, unele dintre aceste creaturi au fost colosale și au crescut mai mult de 30 de metri. Fiecare dintre aceste ființe avea propriile calități pentru a supraviețui momentului prădătorilor, unii dintre ei erau extrem de mari și puternici ca Tyrannosaurus rex.

În timp ce alții și-au folosit inteligența, agilitatea, viteza și munca în echipă cu turma sa ca velociraptor pentru a-și ucide pradă. Alții erau adevărați prădători capabili să se apropie de victimele lor nedetectate, ucigându-le într-o lovitură.

Unii dintre ei au fost, de asemenea, capabili să zboare, datorită mărimii sale mari, cu un singur atac au fost capabili să ridice un dinozaur de dimensiuni medii datorită muscularelor aripilor sale puternice. Reptilele de azi sunt, fără îndoială, descendenții cei mai direcți ai acestor mari ființe din antichitate și au fost regii Pământului în timpul planetei timpurii, cu mult înainte de primii strămoși ai omului.

Acum vă puteți bucura de toate aceste feluri de dinozauri online pe PC in categoria numita jocuri cu dinozauri. Avem jocuri speciale pentru copii cu dinozauri, sau dinozauri făcuți de roboți și o varietate de jocuri gratuite, unde puteți obține o idee despre ceea ce ar putea face o eră de dinozauri. Întoarce-te cu câțiva milioane de ani în urmă și cufundați-vă în lumea dinozaurilor!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top