Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Dragoni

Jocuri cu Dragoni

Întoarceți-vă în vremurile străvechi, luptați în aventurile medievale și jucați vrăji în aceste jocuri cu dragoni. Puteți să călătoriți aventurandu-va prin păduri periculoase sau, ia controlul asupra unei creaturi zburatoare, și scuipa focul spre tot ce apare în calea ta!

În aceste jocuri cu dragon, veți avea acces la tone de arme și accesorii de luptă. Puteți folosi arcul și săgețile, pumnalele și balistele pentru a vă proteja castelul de creaturile care zboară. Sau recrutează noi arcași, magi de foc și maghiari de gheață! Provocările dragonului vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a ucide inamicul.

Iti propunem sa incerci un joc puzzle care iti va pune in valoarea abilitatile de inginer constructor. Cum o sa faci asta? O sa construiesti un robot in forma de dragon. Primesti piesele robotului si tot ce trebuie sa faci este sa construiesti puzzle-ul.

Intr-un joc te vei intalni cu un dragon furios care s-a inchis intr-un turn ca sa nu mai sperie pe nimeni. Cavalerii nu-i dau pace, ei vor sa-l omoare ca sa primeasca mana printesei in casatorie. Ca sa scapi de ei, tot ce trebuie sa faci este sa scuipi flacari si sa-i prajesti bine.

Joaca in rolul cavalererului care este urmarit de un dragon. Fa tot posibilul sa nu te manance. Vei alerga printr-un castel medieval si pe zidurile acestuia. Vei descoperi bani de aur dar si obstacole in calea ta. Sari sau lasa-te in jos daca e cazul.

Daca ai vazut filmul de desene animate Cum sa iti dresezi dragonul, atunci sigur ai vazut ca dragonii sunt prietenosi daca te porti frumos cu ei. In aceste jocuri cu dragoni vei face de mancare si vei hrani dragonul negru. Jocul are 15 combinatii, incearca sa le descoperi pe toate si te vei distra.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top