Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Melci

Jocuri cu Melci

Printre cele mai populare jocuri cu melci se enumera jocurile cu Snail Bob. Acestea sunt aventurile unui melc viteaz ce s-a ratacit printr-un santier, ajuta-l sa ajunga acasa tragand de manete si apasand pe butoane ce-i vor salva viata. In alt joc, inteligentul melc Bob s-a suit intr-o nava spatiala iar acum a ajuns in spatiu. Fa tot posibilul pentru a-l ghida sa ajunga acasa.

Patrick, personajul din desenele animate cu Spongebog, are o sarcina grea. El trebuie sa curete casa de melci. Pentru asta trebuie sa stropesti melcii apoi sa le dai un sut. Atentie la melcii cu tepi, el nu pot fi loviti decat de alti melci.

In alte jocuri, gradinile so recoltele oamenilor au fost invadate de melci si tu va trebui sa gasesti solutiile perfecte de a-i elimina. Melci, viermi, insecte si alti daunatori iti ataca fructele. Lupta-te cu ei, loveste-i cu pumnii si cumpara-ti arme mai puternice cum ar fi pesticidele. Jocul este similar celor cu plante vs zombi. Vei pune plante ce trag in inamici.

Identifica diferentele intre imagini cu melci si da clic pe ele. Uita-te bine inainte, daca gresesti vei pierde 10 puncte iar daca gresesti de 3 ori jocul se termina. La ochii si la gura melcului vei gasi cate o diferenta.

Multe activități pot fi efectuate cu aceste animale gratuit și on-line pe site-ul nostru. Nu puteți rata cele mai populare jocuri cu melci care există în aceasta sectiune.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top