Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Vaci

Jocuri cu Vaci

Vaca este un animal atat de comun, incat multa lume are impresia ca stie tot ce trebuie despre ea. Cu toate acestea, in afara de faptul ca este o sursa ideala de lapte, vaca are un stil de viata unic si exista multe curiozitati legate de modul in care acest animal isi duce existenta.

In unele jocuri din categoria de jocuri cu vaci ai de imbracat o vacuta simpatica. Probeaza rochii foarte mari si vezi care-i vine cel mai bine, apoi pune-i pantofi, fa-i o coafura de vaca, alege-i clopoteii si pune-i cornite simpatice.

In alt joc, te vei distra cu o vaca care zboara de parca ar avea un jetpack. Vei zbura pe deasupra unei ferme, vei strange bani si vei evita obstacole. Ai grija sa nu te lovesti de gandacii gigantici si fa-ti upgrade-uri pentru a primi mai des puteri speciale.

Hai sa inveti cum se mulge o vaca intr-unl dintre aceste jocuri cu vaci. Va trebui sa umpli trei galeti cu lapte inaintea adversarului tau. Poti juca contra unul prieten la modul in doi sau te poti confrunta cu calculatorul care este un adevarat expert la muls vaci.

Vacile trebuiesc ingrijite iar tu esti cea care primeste lista de sarcini. Vaca este plina de noroi, foloseste furtunul pentru a o spala. Ingrijeste-i copitele, pulverizeaza solutie anti insecte si hraneste vaca. Iti va fi recunoscatoare!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top