Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri de Demolat

Jocuri de Demolat

In aceste jocuri de demolat misiunea ta teste sa demolezi case si castele medievale. Cladirile sunt deja pline cu explozibile iar tu trebuie doar sa plasezi strategi bombele astfel incat sa se produca o explozie in lant. Arcasii trag cu sageti de foc pe care le poti folosi pentru a incendia constructiile din lemn. La anumite nivele va trebui sa ai grija si sa nu ranesti oameni. 

In alte jocuri de demolat  va trebui sa pui dinamita pe poduri astfel incat sa le distrugi iar tirul sa cada in prapastie. Incearca sa-ti dai seama care sunt punctele de rezistenta si pune bombele in acele locuri.

Se pare ca vei avea de demolat si cateva constructii din spatiu. Acestea sunt niste constructii ce trebuiesc demolate pentru a preveni accidentele. Tu ai sa primesti cateva dinamite cu care trebuie sa prabusesti cladirile sub linia rosie.

In alt joc de demolat esti un mare demolator care cere in casatorie o fata frumoasa. Tu esti un om fara casa, asa ca demolezi tot mai multe cladiri pentru a cumpara o casa unde sa locuiesti cu fata mult visata. Trebuie sa unesti cuburile, formate dn tot felul de lucruri: caramizi, creioane, gheata, bombe, si altele. Cu tine concureaza un om tare bogat, asa ca trebuie sa colectezi bani intr-un timp record sa nu o pierzi pe fata.

Vei primi chiar si o prastie uriasa cu care arunci pietre uriase ca si cum ai trage cu catapulta. Obiectivul este sa distrugi complet cladirile si sa omori toti dusmanii. Ai la dispozitie doar trei pietre pentru fiecare nivel asa ca tinteste cu atentie.

In majoritatea jocurilor vei juca rolul de demolator ce trebui sa puna bombe pentru a darama blocurile inutile. Poti pune pe rand bombele sau le poti plasa pe toate simultan iar apoi sa le detonezi.

Vei trage cu o catapulta puternica ce lanseaza ghiulele ca din tun. Daca demolezi cladirea si omori monstrii dintr-o singura lovitura, ai sa primesti trei stele pentru nivel.

Distreaza-te jucand aceste jocuri de demolat plasand bombele cat mai strategic!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top