Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri cu Labirinturi

Jocuri cu Labirinturi

Incercati sa nu va pierdeti in aceste jocuri cu labirinturi, ele sunt uimitoare atat pentru copii cat și pentru adulți. Indiferent de nivelul pe care il ai, această colecție are  jocuri cu labirinturi pentru tine. Pentru copii există niște labirinturi mai simple, fără ramificații. Pentru copii și adulți mai mari există mai multe jocuri de puzzle mai dificile cu labirinturi ramificate prin care alergătorul din labirint trebuie să găsească un traseu.

Sa te joci cu soareci in labirintri este distractiv. În labirintul soarecilor, nu loviți pereții sau mutați obiecte roșii în misiunea de a colecta monede și de a intra pe ușă. În labirintul Rat, trebuie să colectezi toată brânza pentru a-ți marca punctele. Copiii se vor bucura de jocuri de labirint pentru copii, cum ar fi Găurile de iepurași, unde obiectul este de a ghida iepurașul drăguț din jurul labirintului și de al ajuta să ajungă în gaură.

În multiplayerul Amazing Labye, cursa este: cine poate descoperi mai întâi complexitatea acestui labirint? În Mazestopper 2, blocați adversarul cât mai mult timp pentru a-ți câștiga singur. Maestrul Aqua Labyrinth ia jocul subacvatic pe măsură ce stăpânești această interceptare a sirenei de labirinți care îndoaie mintea. În 2Mazed, poți să faci două labirinturi în același timp luptând, de asemenea, cu băieții răi? Acesta este un puzzle dificil, așa că nu vă pierdeți pe o alee orbitoare. Obțineți mingea înfășurând The Square 2, o mănușă plină de puzzle sau încercați să scăpați de o capcană de cercuri concentrice din Twizzle.
Indiferent de modul pe care il alegeti, țineți ochii pe premiu și pe semnul de ieșire pentru a vă asigura că ieșiți în viață. Începeți să jucați acum!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top