Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri BubblesJocuri Zuma

Jocuri Zuma

Zuma este un joc distractiv în care trebuie să lansezi bile colorate pentru a le uni cu aceeași culoare și a le face să dispară. Trebuie să alăturați cel puțin 3 de aceeasi culoare și să împiedicați șarpele să ajungă la destinație. Utilizați broasca sau alte animale care scuipă bilele și distrati-va.

Aceste jocuri sunt menite să elimine o serie de obiecte înainte de a ajunge la capătul drumului, de obicei se acumulează pe măsură ce apar și printr-o catapulta care lanseaza unul dintre aceste obiecte către restul pentru a obține meciul cu trei obiecte de aceeasi culoare care le va face să dispară.

La inceput, jocul pare simplu, dar devine tot mai dificil pe măsură ce jocul progresează și mai multe obiecte încep să apară mult mai repede. Numai atunci putem să fim atenti si concentrati pe grupuri pentru a arunca în locul exact.

Dacă suntem suficient de rapizi, putem să prevenim ajungerea la sfârșitul destinației și să eliminam toate bilele, pentru că dacă ajung în centru ne vom bloca și vom începe din nou jocul. Acest tip de joc cunoscut sub numele de Zuma a fost creat ca un aspect distractiv, deoarece obiectele pot schimba caracterele si drept urmare, ai ocazia sa te intalnesti cu o multime de personaje animate dar si de alta natura cum ar fi staruri si vedete cunoscute.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top