Jocuri jucate recent de tine:1 0
TonkWars.io
Tancuri MudWars.io
Tank Royale
Call of Tanks
Razboiul Tiny Rifles

Razboi Armata US Commando Battleground Survival Mission

81%
X
Incarca...
TonkWars.io
TonkWars.io
Tancuri MudWars.io
Tancuri MudWars.io
Tank Royale
Tank Royale
Call of Tanks
Call of Tanks
Razboiul Tiny Rifles
Razboiul Tiny Rifles
Razboiul din 1941 Frozen Front Strategy
Razboiul din 1941 Frozen Front Strategy
Tancuri de razboi Tankwars.io
Tancuri de razboi Tankwars.io

Despre joc:

Jocuri Jocuri Actiune Jocuri Razboi Razboi Armata US Commando Battleground Survival Mission

Trageri legendare de foc și jocuri cu arme în stilul CS este o completare nouă, în timp ce ești comandamentul armatei americane de război în jocuri de împușcat, jocuri de tir în jocurile de război mondial de pe insule necunoscute, unde ai fost chemat pentru comando de supraviețuire a armatei americane. Comandoul armatei americane din Războiul Mondial va însoți echipa de tragere a armatei din SUA în misiunea de lunetist în luptă de război pentru a fi ultimul jucător al armatei care supraviețuiește.

Legendele bătăliei pentru supraviețuire din Războiul Mondial Comando al armatei americane în spațiul de luptă de tragere începe atunci când comandoul armatei americane aterizează pe insulă pentru a îndeplini misiuni de tragere și de supraviețuire împotriva jucătorilor armatei rivale. 

Războiul Mondial al Armatei SUA
Războiul Mondial al Armatei SUA: Supraviețuirea Comandamentului  este cel mai bun joc de supraviețuire, care permite jucătorului să coboare cu parașuta pe o insulă, să jefuiască și să obțină armele necesare, consumabilele, caseta de sănătate și alte echipamente de război pentru supraviețuire supremă în războiul mondial.

Supravietuire
În această echipă a armatei americană, supraviețuirea este obiectivul principal, jucătorul trebuie să fie perfect antrenat pentru jocurile de tragere cu arme de foc și să se țină de scop, deoarece lupta de tir necunoscută 2020 are mulți rivali ai armatei americane având echipamente de război grele pentru a câștiga acest Ultim joc de supraviețuire. 

Salvați moștenirea 
Învinge-ți inamicii în luptă fiind alături de Comandamentul Armatei SUA și supraviețuiește pe terenul de război și pregătește-te să explorezi terenul de luptă, să jefuiești, să supraviețuiască, să tragi și să faci tot ce este nevoie pentru a supraviețui.

Căutarea și găsirea echipamentelor de război mondial, documente secrete, plantarea bombelor și misiunea secretă de incinerare pe insula necunoscută vor fi misiunile tale. Învingerea echipei rivale a armatei din acest joc de împușcare fps în stilul CS și devine intensă odată cu creșterea nivelurilor. Luptă pentru lupta ta de supraviețuire finală ca cel mai bun comando al armatei americane în acest război mondial de supraviețuire.

Bucurați-vă atât de modul TPS, cât și de FPS, într-un singur joc de Comando de Supraviețuire a Armatei SUA, cu cea mai realistă experiență de împușcături cu acțiune. 

Caută rivali CS pe hartă
Terenul de luptă de supraviețuire este mare, căutați pe hărți pentru a căuta rivali în arena de câmp. Fii adevăratul erou de supraviețuire și fă ca prizonierul de supraviețuire din război mondial să evadeze din câmpul de război mondial. Luptă pentru onoare și valoare ca erou care supraviețuiește din ambuscade va fi țelul tău. Explorați lumea deschisă în zona de luptă a supraviețuirii comandamentului armatei americane și urmați regulile pentru a supraviețui împotriva armelor letale și a balisticilor realiste. Luptă-te până la ultima ta respirație în acest joc de luptă din armata 2020. În aceste jocuri de tragere de război, caută ajutor folosind cutiile de sănătate și explorează jocurile de împușcare de război pe câmpul de supraviețuire.

 

CARACTERISTICI Misiunea de supraviețuire a comandantului armatei americane

  •  Grafica de înaltă calitate și efecte sonore captivante!
  •  Joc provocator pentru Scavenge pentru arme!
  •  Adună proviziile, armele și echipamentele de război pentru supraviețuire!
  •  Luptă împotriva echipei necunoscute a armatei în jocul de împușcare a războiului!
  •  Explorați vastul teren de luptă ca tragere de supraviețuire a comandanților legendare!
  •  Provocați-vă să fiți ultimul jucător care rămâne în picioare în acest joc provocator
Jocul Razboi Armata US Commando Battleground Survival Mission a fost adaugat in categoria Jocuri Razboi.

Jocuri noi

Guerrillas.io
Guerrillas.io
Obby Stickman 100 Levels
Obby Stickman 100 Levels
Princess Winter Ice Skating Outfits
Princess Winter Ice Skating Outfits
Joc de Colorat Roblox
Joc de Colorat Roblox
Little Mermaid
Little Mermaid
Rainbow Obby
Rainbow Obby
Banana Kong Adventure
Banana Kong Adventure
Makeup Stylist
Makeup Stylist
Halloween Makeup Trends
Halloween Makeup Trends
Hair Doll Dress Up
Hair Doll Dress Up
Zoo Tycoon
Zoo Tycoon
Far Orion
Far Orion
Baby Taylor Hair Day
Baby Taylor Hair Day
Roblox: Parachute
Roblox: Parachute

Categorii relevante

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top