Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Elicoptere

Jocuri cu Elicoptere

Fanii acestor jocuri cu elicoptere se vor bucura sa descopere pilotajul de elicoptere ca cele smurd, de stins incendii sau cele pentru război încărcate cu cea mai bună muniție pentru a putea lupta într-un război nesfârșit. Puteți, de asemenea, să pilotezi elicoptere de salvare pentru a salva persoanele aflate în situații extreme sau pentru a transporta mărfuri periculoase în locuri restrânse.

Elicopterul a aparut ca o dorinta a oamenilor de a zbura, deoarece acestia nu au aripi. Un dispozitiv care datorită unei spirale mari aflate in partea superioară și una de la coadă vă permite să vă mențineți în aer într-o poziție fixă ​​sau să vă deplasați spre dorința pilotului.

Pilotezi un elicopter al pompierilor si ai o misiunea grea. Trebuie sa strangi incendiile de pe niste insule. Masinile nu pot ajunge la flacari asa ca trebuie sa zbori cu elicopterul, sa iei apa din mare si sa o arunci peste foc.

Daca te afli in lumea Lego City, pilotezi un elicopter de salvare. Oamenii sunt amenintati de furtuni sau de rechini. Mergi cu elicopterul pana la barcile celor in pericol si du-i la vaportul de intervenie. Jocul este 3D si toate vehiculele sunt facute din piese de lego.

In alt joc, vei pilota un elicoper in misiuni de salvare. Obiectivul tau este sa zbori deasupra insulei, sa salvezi oamenii din anumite puncte si sa-i duci in siguranta la portavion. 

Joaca jocuri cu elicoptere simulatoare de zbor excelent ce te va invata sa pilotezi elicoperul.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top