Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri cu Sarituri

Jocuri cu Sarituri

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Sarituri

În multe sporturi și jocuri pentru copii, una dintre cele mai recente activități este de a sări in acesta categorie de jocuri cu sarituri. De aceea, într-o mulțime de jocuri găsim ca tot ce trebuie sa faci este un salt bun, fie folosind propriul trup sau un fel de vehicul. La Jocurile Olimpice sunt multe competitii de sarit, cum ar fi saltul înalt, bolta de pol și saltul lung. Pentru acestea va trebui să rulezi pe o distanță destul de scurtă și apoi să sari pentru a depasi ținta sau să atingi o distanță cat mai mare. Pe site-ul nostru, veți găsi jocuri cu sarituri de acest tip în care trebuie să executati cel mai bun salt pentru a te impune in fata rivalilor.

O altă formă de jocuri cu sarituri sunt cele bazate pe jocurile clasice din copilărie. Acesta este cazul saritului cu coarda, cunoscută și ca coarda de salt, sau săriți intr-un joc cu elasticul. Sunt jocuri foarte simple, dar foarte distractive, în care trebuie să sari o frânghie.

Dar există multe tipuri de jocuri care implică sărituri și de aceea am făcut această categorie, unde jocurile sunt foarte diferite, dar cu această trăsătură comună. Avem jocuri pentru a sari si a trage in acelasi timp, skydive, sa sari de pe cladiri, sa sari peste trenuri si sa depasesti toate obstacolele sau jocurile ametitoare care constau in a sari in gol fara sa te uiti in jos. Dacă sunteți un băiat / un foarte jumping, trebuie să încercați această sumă mare de jocuri pe care le avem pentru tine!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top