Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Karate

Jocuri cu Karate

Practicați cele mai bune lupte de de karate cu aceste mini-jocuri minunate și obțineți victoria în toate meciurile din aceste jocuri cu karate. Apăsați și apărați-vă de atacul inamicului pentru a obține centura neagră de karate. Antrenează-ți virtuțile în luptă mână-la-mână și învață cele mai bune arte marțiale.

Această artă veche provine din Insulele Ryukyu, cunoscută acum sub numele de insula Okinawa. Această artă marțială se strecoară în artele marțiale indigene ale acestor insule, până la nevoia de războinici pentru a-și proteja ultimul domn, regele din Okinawa. Această artă marțială dezvolta abilitatile acestor războinici pentru a lupta împotriva samurailor.

Treptat, karate-ul din toată Japonia se extindea, deoarece această artă marțială, în care folosirea pumnului și a loviturilor cu forță combinată, echilibrul respirației pe țintă este extrem de eficientă. Învățați-vă să vă apărați cu această artă antică, să vă antrenați cu greu pe elementele de bază ale caratei și al cățărării, în apropierea punctelor negre, care sunt ceea ce te va transforma intr-un maestru.

Faceți concursuri în care să vă arătați abilitățile sau lupta serioasă într-un turneu cu premii bogate.

Vrei sa devii un luptator de karate? Incearca aceste jocuri cu batai si nu te lasa facut KO de luptatorii cu bandane albastre. Cati poti elimina din joc?

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top