Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri cu Sonic

Jocuri cu Sonic

O categorie de jocuri cu Sonic in care te vei intalni cu acest Roll arici sonic care sfărâma toate capcanele puse de Dr. Eggman și colecteaza inele de aur pentru a-l transforma în Sonic Shadow. Utilizează abilitățile ariciului albastru pentru a-ți salva prietenii de robotnicul răuvoitor.

Popularitatea lui Sonic a dus la numeroase jocuri de la crearea sa de către Sega. În afară de numeroasele sale jocuri, cu prietenii săi, a triumfat la Jocurile Olimpice împotriva lui Mario Bros. De asemenea, a jucat în mai multe serii de animații până acum care a lansat Sonic Boom, o nouă versiune a personajului nostru. Cel mai rapid arici din lume este capabil să meargă mai repede decât o rachetă și să lupte împotriva animalelor malefice Dr. Robotnik pentru a salva planeta de la dispariție. Dar nu numai pentru că acest arici eroic particular are un spirit aventuros care va călători în mod constant in lume în căutarea unor noi aventuri.

Asistentul lui Cozi, este opusul lui, cu un aer îngrijorat se confruntă cu situații de frică inițială, deși poate să-și folosească toată valoarea dacă situația o cere.

Cozi are o inteligenta destul de mare, asa ca devine un inventator care poate crea cele mai avansate masini si nave. Este, de asemenea, capabil să lupte  cu sonic și deși nu la fel de repede poate zbura folosind două cozi ca un elicopter. Alăturați-va pe acestor doi eroi în salvarea lumii animalelor și lupta impotriva lui Dr. Robotnik.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top