Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri SimulatoareJocuri cu Pompieri

Jocuri cu Pompieri

Ce poate fi mai bine decât să salvezi vieți și să ajuți oamenii? În aceste jocuri cu pompieri ai șansa de a deveni un adevărat erou! În rolul unui pompier curajos, va trebui să faceți față unor incendii aprinse, să conduceți un camion cu girofar și să salvați oamenii din cladirile incendiate pentru a salva un oraș și pentru a deveni un adevărat erou! Câștigă cât mai multe puncte și nu lăsa focul să provoace multe daune.

Avem o mare colecție de cele mai frumoase jocuri gratuite in colectia pe care am numit-o jocuri cu pompier. Încercați toate jocurile de simulare a luptei împotriva incendiilor din această categorie: platformă, de parcat camionul pompierilor, de stins incendii, luptă sau jocuri amuzante de acțiune, puteți alege ceea ce vă place. 

Esti sofer pe un camion de pompieri. Unul dintre aceste jocuri cu pompieri are 12 misiuni destul de dificile. Va trebui sa pleci de la statia de pompieri, sa ajungi la incendiu si sa stingi focul. Evita masinile din trafic si ai grija sa nu faci vreun accident.

In alt joc, pilotezi un elicopter al pompierilor si ai o misiunea grea. Trebuie sa strangi incendiile de pe niste insule. Masinile nu pot ajunge la flacari asa ca trebuie sa zbori cu elicopterul, sa iei apa din mare si sa o arunci peste foc.

Ca soferul unui masini de pompieri,  inseamna ca pentru tine este mereu o urgenta undeva si trebuie sa stii sa conduci foarte bine camionul. Hai sa vedem cum te descurci la parcari. Incearca si jocurile Unity 3D cu o grafica foarte buna.

Distreaza-te cu jocurile noastre de pompieri!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top