Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu PolitieJocuri cu Masina de Politie

Jocuri cu Masina de Politie

Veți simți cum e să fii ofițer al legii in aceste jocuri cu masina de politie. Stați în spatele volanului mașinii de poliție emisă de guvern și pregătiți-vă să conduceți la viteze care sfidează moartea. Colecția noastră de jocuri cu mașini de poliție vă oferă puterea de a urmări criminali de zi cu zi. Ca polițist, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu încălcarea legii. Urcați pe accelerator și practic zburați pentru a vă atinge țintele. Puteți face dreptate pe toate drumurile și autostrăzile!

Politia este pe urmele tale. Trebuie sa conduci repede, sa opresti langa masina sport iar apoi sa te ascunzi intr-un garaj. Schimband masinile politia iti va pierde urma. Jocul are un timp limita foarte scurt pentru fiecare nivel.

In alt joc, esti un politist ce lucreaza in tura de noapte. A fost raportat un furt si trebuie sa te grabesti pentru a prinde infractorul. Va trebui sa sari peste obstacole, sa strangi bani si sa-ti faci tuning la masina de politie.

Te-ar mira sa afli ca politia organizeaza curse cu masini? Dovedeste ca esti cel mai bun pilot. Vei conduce o masina de politie, fa drifturi pentru a-ti incarca motorul cu nitro apoi accelereaza la maxim. Cursa are patru ture iar concurentii tai sunt destul de buni.

Multe jocuri din colecția noastră de jocuri de mașini de poliție vă permit să vă personalizați masina. În loc să conduci un vehicul standard, poți crea o mașină sau un camion care sa iasa in evidenta. În timp ce progresați, multe jocuri vă oferă șansa de a vă îmbunătăți motorul. Cu cât conduceți mai repede, cu atât este mai ușor să prindeți infractorii! Jucătorii care caută o provocare mai relaxantă vor incerca jocurile de parcare a mașinilor de poliție. Conduceți un 4x4 alb-negru peste fiecare obstacol din calea ta!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top