Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Spitale

Jocuri cu Spitale

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Spitale

Intrați în pielea unui doctor sau a unei asistente pentru a vindeca toți bolnavii care vin in aceste jocuri cu spitale. Spitalele cu femei gravide, nou-născuți, chirurgi care operează pacienți răniți și puteți administra chiar și un spital de animale.

Dacă ați visat mereu că ați putea să-i vindecați pe alții, puteți acum să faceți asta in propriul spital sau să lucrați la un doctor ca o asistentă medicală. Dar nu numai că poti ajuta oamenii pentru că, dacă vă plac animalele, puteți gestiona, de asemenea, o clinica veterinara și să fie un veterinar mare pentru a ajuta animale de companie prețioase care au nevoie de îngrijire. În aceste spitale sunt nevoie de oameni ca tine, dispuși să vindece și să salveze viețile celor care se află într-o situație critică.

 Puteți, de asemenea, ajuta celebritățile care au avut un accident și numai tu poti acum salva viețile lor. Bineînțeles că poti juca chiar si rolul unui dentist și puteți repara dantura multor celebritati pentru a-si îmbunătăți imaginea. Dar ceea ce reprezintă o adevărată provocare este cu siguranță o urgență medicală, pentru că trebuie să mergeți la cei mai bolnavi pacienți, iar de deciziile pe care le faceți va depinde viata cuiva. Ai la dispoziție responsabilitatea de a salva vieți și, prin urmare, trebuie să devii un adevărat profesionist.

Alege ce fel de rol doresti sa joci in aceste jocuri cu spitale, dacă te descurci ca asistenta medicala, medici, chirurgi sau medici veterinari. Decideți dacă veți lucra într-un spital de persoane sau animale de casă, este important să fiți dispuși să salvați numărul maxim de vieți care va fi posibil. 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top