Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Pokemon

Jocuri cu Pokemon

Jocuri cu Pokemon au devenit o nebunie si toata lumea a inceput sa caute pokemoni pe strada, in curte, in padure, in gradina si la semafor. Lumea Pokemon a venit ca și jocuri RPG în primele sale versiuni Roșie și Verde, care au urmat alte titluri precum Pokemon Yellow, Pokemon Silver și Gold, Ruby, Emerald, Pokemon X și Y etc. Succesul său a fost, de asemenea, serii animate fantastice care a prins milioane de copii din întreaga lume.

 Va trebui să călătoriți în jurul lumii pentru a găsi și a lupta cu toate aceste creaturi. Există, de asemenea, turnee precum Liga Pokémon în care concurezi profesional împotriva unui antrenor de nivel înalt pentru victorie și glorie. Aici se lupta cei mai puternici pokemoni. Intra si tu in liga, te vei bate cu luptatori slabi la inceput iar pe urma va trebui sa ingrunti cei mai de temut razboinici pentru a deveni campionul pokemonilor.

Vei merge intr-o calatorie cu Pikachu. El este cel mai tare Pokemon. Ajut-l sa sara peste obstacole si sa ajunga cat mai departe. Jocul este infinit si devine din ce in ce mai greu. Scorul tau final este dat de distanta strabatura in metrii.

 Pe site-ul nostru puteți găsi o varietate de jocuri cu Pokemon bazate pe Pokemon și aventurile sale pentru a vă petrece un timp distractiv fără sfârșit. Nu pierdeți noile aventuri ale lui Ash, Pikachu, Charmander și a întregii sale echipe Pokemon!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top