Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Ben 10

Jocuri cu Ben 10

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Ben 10

Colecția de jocuri cu Ben 10 aduce aventura si actiune cu personajele și evenimentele din popularul serial de desene animate. Veți putea reactiva secvențele de la Alien Force și Ultimate Alien. Chiar și prietenii Alien Ultimate te asteapta sa pornesti lupta împotriva forțelor răului. În aventurile noastre, veți avea acces la armele din desenele animate și vehiculele speciale din spațiu. De asemenea, mai multe provocări bazate pe Cartoon Network cu personaje noi și vehicule, cum ar fi o motocicletă de mare viteză sau cu zboruri de mare viteză!

Indiferent in care aventură vei porni in aceste jocuri cu Ben 10, vei învăța cum să joci instantaneu și să luptti cu răufăcătorii și să câștigi puncte imediat! Toate jocurile noastre au instrucțiuni detaliate de control. Deci, indiferent dacă zburați intr-o o navă de rachetă, conduceți un autovehicul sau treceți peste un teren străin, veți ști exact cum să faceți acest lucru imediat. Poți deveni un maestru al forțelor extraterestre, la fel ca și luptătorul tău preferat de la Cartoon Network! Jocurile noastre cu Ben 10 vă vor învăța cum să luptați, să zburați sau chiar să rezolvați puzzle-urile cu luptătorii preferati și prietenii săi!

Ben 10 (BenTen) este o franciză media americană creată de "Omul de acțiune" și produsă de Cartoon Network Studios. Franciza este despre un băiat care dobândește un dispozitiv străin, numit Omnitrix, care îi permite să se transforme în creaturi extraterestre. În timp ce luptă împotriva răufăcătorilor și a străinilor răi cu noile sale puteri, Ben câștigă capacitatea de a se transforma în zece străini diferiti. E timpul eroului! Joaca jocuri online gratuite pe ijocurigratis.com si distreaza-te alaturi de eroii extratereștri pe care îi preferi!  

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top