Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Tom si Jerry

Jocuri cu Tom si Jerry

Distreaza-te jucand aceste jocuri cu Tom și Jerry! Jocurile sunt pentru toate varstele și vă asigurăm ca nu va veti mai plictisi. 

Seria fantastică de animație Tom și Jerry se bucură de succes chiar și astăzi, iar dovada sunt mini-jocurile pe care le punem la dispozitie in această secțiune. Tom este un motan plin de haz, infometat, are parca un singur scop, sa scape de soricelul Jerry care ii face viata un calvar. Datoria de pisică domestică, fie pentru o simplă apatie, vrea să-l vâneze pe Jerry cu care coabită în aceeași casă. Jerry este un șoarece mic, dar foarte inteligent, care îi place să-l enerveze pe Tom, dar adevărata lui pasiune este cascavalul și tot ce isi doreste este sa ajunga în bucătărie. Tom va încerca să evite această situație și să pună capcanele, fie prin șiretlicui, dar niciodată nu se termină bine pentru el și ajunge să se raneasca in propriile capcane.

Între Tom si Jerry este o lupta continua, in majoritatea jocurilor vei ajuta pisica să-și prindă dușmanul, sau vei juca in rolul lui Jerry si vei evita capcanele care te așteaptă pe drum. Vei fi mai inteligent decât adversarul tău si-l vei invăța minte odată pentru totdeauna.

În alte jocuri, vei incerca să împiedici vânatul de păsări pentru că trebuie să folosesti arme sau gadgeturi create pentru a prinde motanul cel rău. Poti, de asemenea, sa te aventurezi in niveluri pline de platforme și labirinturi, care cu siguranță iti vor placea.

Dacă nu te poti decide să ajuți pisica sau șoarecele cel simpatic si istet, atunci, poti, de asemenea, să alegi jocurile in care va trebui sa-i colorezi în culori diferite pentru a le da viață și chiar să te joci jocuri de memorie, puzzle sau de gasit obiecte sau diferente intre imagini. 
Poate iti va placea jocurie in care trebuie sa-l impraci pe Tom pentru a merge la o intalnire romantica. Indiferent ce alegi, distractia iti este oferita in aceste jocuri fantastice cu Tom și Jerry!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top