Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Mos Craciun

Jocuri cu Mos Craciun

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Mos Craciun

Ajuta-l pe Mos Craciun sa distribuie daruri de Craciun cât mai repede posibil în aceste jocuri cu Mos Craciun. Va trebui să fiti alaturi de Moș Crăciun și să duceți jucăriile tuturor copiilor lumii, totul trebuie sa o faceti la timp. Nu lăsa pe nimeni fără cadouri și îi vei face pe toti copii fericiți. Colectia de jocuri cu Mos Craciun iti aduce pe monitor spiritul sarbatorilor de Craciun. 

Intr-un joc, Mos Craciun a fost răpit împreună cu renul său de un ticălos rău care încearcă să strice Crăciunul, trebuie să-l salvăm și nu doar pe elfi, ci pe toți elfii. Aydalo se desprinde de captorul ei, dar acest lucru nu este decât un prim pas pentru a aduce înapoi Crăciunul. Il vei insoti într-un joc de platformă cu lupte în care vei elibera ajutoarele lui Mos Craciun.

Stim ca lui Mos Craciun ii plac, bomboanele, fursecurile, cozonacii si toate dulciurile si pentru ca mananca din toate casele a facut burta mare. Casa lui Mos Craciun este la Polul Nord, el locuieste acolo impreuna cu elfii magici care lucreaza la fabrica de jucarii a lui Mos Craciun. El duce cadourile cu sania zburatoare trasa de reni, Rudolf este renul cel mai usor de recunoscut datorita nasului rosu dar Mosul tine la fel de mult la toti renii sai. 

Copiilor mai micuti le recomand jocuri de colorat cu Mos Craciun, mosului ii plac copii care-l coloreaza frumos si care bineinteles sunt cuminti. Vei gasi si jocuri cu Mos Craciun in care se plimba cu sania, vei zbura si vei arunca din sanie cadouri fix sub brazii impodobiti de Craciun. Te vei distra cu jocurile de iarna cu Mos Craciun si te vei bate cu bulgari de zapada, arunca bulgari in toti grinchi care vor sa fure sarbatoare de Craciun. In jocurile moderne cu Mos Craciun pe atv mosul a renuntat la sania trasa de reni si va merge cu atv-ul prin zapezi.

Fii alaturi de Moș Crăciun in misiunea sa o dată pe an să dea daruri de Crăciun tuturor copiilor din lume care s-au comportat frumos. 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top