Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri de Paste

Jocuri de Paste

Paștele e cea mai colorata sărbătoare creștina datorită oualor vopsite si v-am adus in aceasta sectiune o multime de jocuri de Paste. Ai ocazia să te joci cu ouă de Paște, sa le vopsesti si sa le spargi, sa pornesti la o vanatoare de oua, sa te aventurezi cu iepurasul de Paste sau sa-l imbraci. Desigur ca nu pot lipsi jocurile in care vei imbraca si machia fete pentru aceasta sarbatoare. Si multe alte surprize.

Intr-unul dintre aceste jocuri de Paste, Elsa si Anna vor sa picteze oua de Paste. Mai intai au nevoie de oua fierte, pune oala cu oua pe foc apoi ia pensulele si deseneaza pe oua modele frumoase. Vei avea cele mai frumoase oua cu care sa ciocnesti.

Se știe ca de Paște ne înoim. În aceste jocuri de Paste vei gasi si jocuri de imbracat si machiat, sau de mers la spa unde ne stoarcem coșurile, ne facem măști, ne machiem, ne alegem hainele cele mai frumoase, pantofii cei mai eleganți, accesoriile cele mai prețioase și nu uităm de coșul de ouă de Paște.

In acest an, ne decoram dormitorul in stil pascal. Vei gasi un joc cu decoratiuni de paste care o sa te ajute sa-ti alegi patul, dulapul, canapeaua, lustra, covorul si draperiile.

Iepurasii de Paste au o misiune noua: trebuie sa aduca ouale de Paste in cos. Intr-unul dintre aceste jocuri cu oua, iepurasii trebuie sa foloseasca trambulina pentru oua. Ai grija sa nu scape niciun ou.

Nu uita de jocurile de colorat si pictat, coloreaza online cele mai frumoase planse de colorat cu tema de Paste, in care, iepurasi draguti si oua de toate felurile te asteapta sa le desenezi modele noi si frumoase.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top