Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri Shopping

Jocuri Shopping

Cele mai noi

«
1

Jocuri Shopping

Petreceți o după-amiază de cumpărături in aceste jocuri Shopping alaturi de prințesele Disney, femei insarcinate si animale sau personaje din filme sau desene animate. Însoțiți-i in moluri si vizitati toate spatiile comerciale și alegeți ce vor cumpăra pentru această zi. Shopping este o terapie și acum vă puteți distra în vizită la magazinele de lux și puteți cumpăra haine și accesorii.

Imagineazati ca ai un card cu care poti cumpara toate hainele pe care le doresti si  le vezi in vitrinele magazinelor. Pe site-ul nostru puteți cumpăra toate hainele pe care le doriți. Doar alegeți, probabti si și sunteți pe punctul de a-l cumpara. Vino și vezi toate articolele pe care le-am pregătit la vanzare pentru tine.

În această secțiune puteți cheltui toți banii pe care îi doriți. Cu toții ne place să mergem la cumpărături cu prietenii noștri, dar întotdeauna apare aceeași problemă. Vedem o rochie care ne place și nu o putem cumpăra, pentru că nu avem bani la acel moment. Asta s-a întâmplat si tie? Acum vom juca jocuri unde putem testa cumpărăturile și să cumpărăm toate cele mai noi rochii la modă.

Continuăm să vizitam toate magazinele de haine, bijuterii, accesorii, pantofi, genti... chiar si animale vei putea cumpara in aceste jocuri Shopping. Alege jocul preferat si spor la cumparaturi!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top