Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu LegoJocuri cu Lego City

Jocuri cu Lego City

Lumea de construcție Lego City ajunge cu mai multe aventuri făcând versiuni ale unor filme celebre, fiind eroi Marvel și-i vei intalni in aceasta categorie de dedicata de jocuri cu Lego. Creați-vă propriile lumi cu piese Lego și distrați-vă cu cel mai bun creator de personaje.

Lego este un joc de blocuri, în care principala sa premisă este că toate blocurile diferitelor jocuri sunt compatibile. Puteți construi aproape orice datorită acestor blocuri, de la un zgârie-nori într-un oraș ca New York până la o navă spațială.

Dar nu este vorba numai de construcție, deoarece personajele lego au o mie și una de fețe și povești. Puteți crea propriile jocuri sau puteți utiliza jocuri interactive pentru a trăi aventuri incredibile. Multe filme și personaje au fost versificate cu aceste păpuși fantastice și au făcut jocuri pentru ambele platforme mari precum PS3 sau XBOX360 și mini-jocurile noastre. Lego Star Wars, Lego Ninjago, Lego Marvel, Lego Batman, Lego Harry Potter, Lego Indiana Jones etc., printre altele.

Fără îndoială, aceste păpuși drăguțe și blocuri universale s-au adaptat la vremurile de astăzi, chiar eliberând un film care a reușit să spargă înregistrările de participare la cinematografele din jumătatea lumii. Dacă vă place să jucați cu ei, acum vă puteți întoarce să vă construiți propria lume și să le dați viață.

Pentru toate acestea, nu am putut pierde categoria dedicată Legos în pagina noastră de jocuri cu Lego City, astfel încât să nu pierdeți nici unul dintre jocurile pe care le-am colectat despre aceste păpuși fantastice. Suntem convinsi ca febra lego nu se va opri si va continua cu serii noi, asa ca vom cauta sa va aducem cele mai recente mini-jocuri Lego. Începeți să jucați acum!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top