Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri de Construit

Jocuri de Construit

O categorie noua de jocuri denumita jocuri de construit in care veti putea daca va doriti să construiți o casă nouă, un oraș nou sau o lume cu totul nouă. Construcția este mijlocul tău de creație în ceea ce urmeaza.

Bucurați-vă de realitatea virtuală în aceste jocuri de construit a casei și în alte genuri simulatoare de construcție, cum ar fi Rollercoaster Creator, unde vi se oferă cel mai tare job de inginerie din parcul tematic. 

Cele mai multe dintre acestea sunt jocuri bazate pe fizică, în care se aplică legile lui Newton. Sau obțineți un pic mai creativ în stilul blocului, construindu-vă jocuri ca Minecraft, fiind un univers deschis al My Block World. Există chiar jocuri distruse chiar din lumea lui Minecraft, cum ar fi jocurile Kogama, care traduc alte preferințe de joc - de la un joc Tiki la Cinci Nopți la Freddy - în grafica tip Minecraft.

Există jocuri de construire a orașului sau chiar jocuri de civilizație întregi sau poate doriți să le numiți jocuri de simulator de zei, pentru că asta este ceea ce jucați: ca Dumnezeu. În același timp, puteți să-l păstrați la fel de simplu ca construirea unei rețele de tunel pentru hamsteri (traseu de evacuare prin slash) în Harry Hamster. Sau puteți să vă antrenați creierul în puzzle-uri de construcție, cum ar fi puzzle-ul răsucirii țevilor Let it Flow, unde setea animalelor se află la mila puterii tale mentale.

Prefer să faceți opusul construcției? Wreck havoc, jocuri de distrugere a podurilor cu detonație in jocul Bridge Tactics (antiteza perfectă la Bridge Builder joc); Demoman, în cazul în care o mulțime de clădiri de birouri sunt la indemana ta pentru a le demola.
Așa că construiește-ți o casă. Sau un castel. Sau un univers întreg. (Sau distrugeți-le pe toate.)                                                                                                                                                                                                         

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top