Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Motociclete

Jocuri cu Motociclete

Cele mai noi

Jocuri cu Motociclete

Categoria de jocuri cu motociclete se concentrează pe biciclete sau motociclete. Acestea implică, de obicei, curse sau concursuri pe piste, în timp ce, posibil, trebuie sa faci salturi sau sa ocolesti obstacole. Unele combină toate aceste lucruri. Vă puteți aștepta ca jocurile cu motociclete să apară fie ca 3D, fie ca 2D. În unele jocuri, puteți să faceți upgrade sau să cumpărați motociclete mai noi și mai bune pe măsură ce inaintati in niveluri sau câștigați curse.

Doriți să aveți o aventură de mare viteză, cu două roți, fără pericolul căderii? Atunci nu te uita mai departe decât imensa si minunata noastră colectie de jocuri cu motociclete. De la curse tradiționale până la curse de obstacole nebune și incomode, toate intr-un singur loc, pe ijocurigatis.com. În plus, ele sunt absolut gratuite!

Vreți să experimentați o motocicleta de mare viteză fără presiunea unui concurs sau a unei curse? Atunci hop pe motocicleta sau bicicleta ta și ia rolul unui biker obisnuit sau ofițer de poliție în timp ce explorezi și domini trei etape detaliate intr-o lume 3D Moto Simulator. Dacă iti place sa actionezi cu impuls, atunci nu există nicio indoiala ca jocurile Moto X3M sunt pe gustul tau! Săriți, echilibrați și accelerați pe tot drumul prin multe trepte nebune, în timp ce eschivați sau călătoriți pe obstacole aflate în mișcare, căderi de obiecte și picături mortale.

Simțiți ca va doriti să luptați împotriva unei bătălii reale? Atunci, Uphill Rush 7 da lovitura! Experimentați aceeași fizică ca și jocurile de biciclete de derulare 2D, în timp ce mergeti prin parcul acvatic, cel mai periculos, imaginabil. Dodge cu obstacole, este un alt joc incitant de a sări de la un diapozitiv la altul, fără a te răsturna! Mai ușor de zis decât de făcut. Invatati sa faceti o multime de cascadori exersand in aceste jocuri. Desigur, nu toate seturile de roți trebuie atașate unei motociclete, ceea ce este exact cazul celor Wheelelor. Alege un personaj și sari într-un scaun cu roti în timp ce încerci să-ți faci drum prin trecerea nivelelor, evitând în același timp pagubele care pot fi groaznice! Desigur, dacă nivelele nu sunt destul de grele, puteți crea întotdeauna propriul traseu. Indiferent cine sunteți sau ce fel de jocuri de motociclete vă plac, te poti astepta sa gasesti o mulțime dintre ele care sa fie pe placul tau. Alegeti motocicleta preferata sau un vehicul similar și pregătește-te pentru aventură, emoție in câteva runde (nu uita să porti o cască!). Distractie placuta!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top