Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Biciclete

Jocuri cu Biciclete

Cele mai noi

Jocuri cu Biciclete

Pregătește-te să conduci biciclete in aceste jocuri cu biciclete selectate pentru a te distra, și pedaleaza in jurul lumii si fa trucuri pe diferite circuite. Va trebui să conduci bicicleta sa colectezi pietre și monede. Va trebui să vă confruntați cu diferite teste, salturi și multe altele. Deveniți un campion al bicicletelor.

Una dintre cele mai utilizate transporturi ecologice este bicicleta, vehiculul pe două roți ne permite să călătorim pe distanțe lungi numai cu ajutorul efortului nostru, metinandu-ne in forma si sanatosi. Pedalați la viteză maximă pentru a ajunge la destinație, dar aveți grijă să nu atingeți pe nimeni.

Există multe utilizări pentru acest mod de transport, cum ar fi ca job in meseria de postas sau cel care livreaza pizza ... sau mergeți doar la o plimbare cu ea. Dar puteți, de asemenea, să vă înscrieți pentru o cursă de biciclete cu prietenii și să vedeți cine este cel mai bun, să alegeți ruta și să vă îmbarcați pe drumul ales pentru a castiga aceasta provocare.

Dacă după ce ați încercat cursele cu prietenii credeți că este ceva simplu, probabil că esti pregatit sa treci la urmatorul nivel si sa devi un profesionist. Creati o echipa de biciclisti si porniti in cea mai mare provocare campionatul din Spania sau la Tour de France, dacă aveti acest hobby, atunci este necesar sa vă implicați în aceste evenimente.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top