Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri Horror

Jocuri Horror

Ai curaj să joci jocuri Horror, de groaza care se confruntă cu cele mai grave temeri ale tale. Poți să fugi, să te ascunzi sub masă, dar nu vei scăpa de psihopații care te fac să tremuri de frică. Simte adevarata teroare cu sperieturile care te vor face sa tipi de frica!

Pregătiți-vă să vă fie frică cu adevărat, de monștrii care sunt în libertate și caută victime nevinovate ca tine să le sperie si mai rău. Poate vrei doar puțină distracție pe cheltuiala ta, oferindu-ți o bună speranță, dar unele sunt creaturi terifiante și au o sete de sânge care le poate face agresive.

Singurul refugiu pe care îl veți găsi este o casă bântuită pe care ați dori să nu o vedeti niciodată, fantome ascunse în interior și supărate când un nerecunoscut le întrerupe odihna eternă.

Și cu tot ghinionul, morții se vor ridica din mormintele lor pentru a încerca să ne mănânce creierul, trebuie să alegi o armă și să te lupți impotriva lor. Deși, daca acestea nu te sperie cu adevarat, atunci treci la urmatorul joc cu Mario si ajuta-l să salveze printesa din împărăția ciupercilor din întuneric ferindu-te de  fantomele care dau tarcoale.  Pregătește-te pentru joc mai mult de platforma supranatural pe care nu l-ai jucat niciodată cu acest personaj.

Cele mai bune jocuri Horror care au dominat în anii trecuti sunt triumfătoare si in acest an si mereu apar versiuni noi.  Joacă mini jocuri online si confruntă-te cu relele care se ascund în întuneric. Fii curajos și nu te teme, poți să învingi toate aceste creaturi ale nopții!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top