Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Monstri

Jocuri cu Monstri

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Monstri

Sunteți înspăimântați de monștri sau sunteți curioși de ei, acum puteți interacționa cu cei mai înfiorători monștrii pe care îi puteți imagina jucand aceste jocuri cu monstri. Manevrati o mulțime de monștri foarte monstruoși în diferite aventuri înspăimântătoare.

Monstrii sunt creaturi teribile care se ascund în umbre și își câștigă puterea de răul care ii înconjoară. Deși nu toată lumea este rea. Acest lucru se datorează faptului că monștrii au fost odată umani care, după ce au suferit mari dureri, au devenit creaturi teribile.

Porneste intr-o aventura cu jocuri cu monstri alaturi de acesti monstri. Inr-un joc esti un monstru patrat ce are parte de o aventura de neuitat. Strange stelutele si distreaza-te alaturi de monstrul tau. Exista si creaturi rele in aceasta lume. Trebuie sa te feresti de bulinele rosii cu tepi, de monstrii zburatori si de restul creaturilor urate.

Dacă sunteți urmărit de unul, nu vă opriți și scăpați într-un loc sigur, pentru că dacă v-a vânat nu mai aveti scapare in aceste jocuri cu monstri gratis. Unii dintre ei vă vor ucide torturați, teribil și crud.

In alt joc, Pou se lupta cu monstrii invadatori. El are un pistol ce trage cu o raza laser care se deviaza din pereti. Tinteste si trafe intr-un mod inteligent prin care sa elimini toate creaturile din cat mai putine focuri.

Dar dacă sunteți puternici in aceste jocuri cu monstri și vă hotărâți să luptați cu întunericul, pregătiți-vă să vă înfruntați cu fiarele înfricoșătoare și să învingeți toti monstrii si să trăiți într-o lume în care nimeni nu trebuie să se teamă pentru viața sa.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top