Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Monster High

Jocuri cu Monster High

Cele mai noi

Jocuri cu Monster High

Celebrele păpuși monstru de la Mattel, au nevoie de ajutorul tău pentru a-și îndeplini misiunile fiecărui joc din categoria jocuri cu Monster High, special creata pentru fanii acestor papusi monstru. Pregătiți haine minunate pentru Frankie, Draculaura și restul grupului. Ele adora sa iși schimbe mereu imaginea și desfășoară activități lângă prințese.

Într-un univers fictiv există o școală în care tinerii care o frecventează sunt monștri, dar nu numai că fiecare are propriile particularități și stil. Povestea se concentrează asupra unui grup de fate, format din Frankie, Clawdeen, Draculaura, Cleo de Nile și altele.

Bucurați-vă de primele zile ale fetelor la școală și aflați de problemele cu care acestea se confrunta in integrarea in comunitate. 

Ajuta papusile Monster High să depășeasca toate problemele sale și să isi păstreze prietenia, pentru că fără ea se vor pierde în această lume supranaturală.

Aici vă puteți bucura de numeroase activități alături de personajele preferate de la Monster High. Jocuri de îmbrăcat și de machiaj, patinaj, ajutor în bucătărie, ajutând la decorarea camerei copilului, dansând ca majorete, de colorat, puzzle-uri, jocuri de memorie si de gasit diferente sau obiecte ascunse. O lume creată pentru cei mai mulți fani ai Monster High este disponibilă online gratuit. Nu ratați această secțiune pentru a fi conștienți de inovațiile pe care le aduce aceste creaturi neobisnuite. Până atunci, aveți multe jocuri pline de distracție.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top