Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu ImpuscaturiJocuri GTA

Jocuri GTA

O colectie de jocuri GTA pentru fanii pasionati de a rezolva misiuni mafioate, de a conduce masini furate si a i a jefui banci in aceasta lume fictiva. Joaca in rolul unui infractor abia iesit din inchisoare, si construieste-ti un imperiu ca sef al infractorilor.  Jocurile GTA, respectiv Grand Theft Auto, sunt cele mai de succes jocuri de PC si inevitabil au aparut si jocuri GTA online ca cele din aceasta sectiune. 

Primul joc GTA a aparut in 1997 in care misiunea pe care o primeau jucatorii era de a se plimba prin oras pentru a fura masini.  Incepand cu jocurile GTA 3 totul a devenit 3D iar acum poti sa joci jocuri GTA 4 si chiar 5 ce sunt atat de reale incat vei avea impresia ca esti chiar acolo in mijlocul actiunii. In colectia de jocuri GTA ce reproduc ideea si jocul de PC, vei putea fura masini si te vei lupta cu politia care te va urmari pana va reusi sa te prinda sau pana reusesti tu sa scapi de ea. Vei primi misiuni de la mafioti care-ti spun sa furi masini pentru ei sau care te vor pe tine sa fi soferul lor atunci cand planuiesc sa sparga o banca. 
Stilul jocurilor GTA este inconfundabil si oricat te-ai juca nu te vei satura nicioata, iti ridica nivelul de andrenalina si iti dau palpitatii pentru ca misiunile pe care le primesti in aceste jocuri nu le poti face in lumea pentru ca este interzis. Călătorește la Los Santos pentru a deveni cel mai temut mafiot din întregul cartier. Fura autoturismele pentru a face jafuri bancare și a scăpa de urmărirea poliției. Nu uita ca trebuie să răzbuni moartea mamei lui CJ! Unul dintre cele mai îndrăgite titluri al acestei serii de jocuri este GTA San Andreas, care a fost recent lansat pentru PlayStation 4. Aceasta arată succesul deosebit pe care la realizat acest joc.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top