Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Bataie

Jocuri cu Bataie

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Bataie

Jocuri cu bataie este o categorie pentru cei mai luptatori dintre voi. Alăturați-vă luptei în aceste jocuri de lupte unu-la-unu. Va trebui să-ți controlezi personajul și să-i dai o lovitură dură adversarului pentru a-l pune la pamant. Tactici de lupte colectate din intreaga lume, tehnicile de luptă, lupte pe strada și multe altele vă așteaptă.

Arta de luptă este prezentă pe site-ul nostru cu o mare colecție de jocuri cu bataie in care misiunea ta este să folosesti cea mai buna tactica pentru a invinge adversarul. O mulțime de jocuri cu acest subiect sunt disponibile pentru a petrece timp in dueluri distractive, lovituri cu pumnii sau alte obiecte de lupte valabile. Combateți împotriva tuturor adversarilor pentru a demonstra cine este cel mai puternic la luptă.

Puteți găsi jocuri cu bataie gratuite de lupte de diferite teme cum ar fi lupte stradale, wrestling, jocuri WWE in care te intalnesti cu luptătorii cei mai recunoscuti din istorie, lupte pentru 2 jucători in care poti provoca la joc familia sau prietenii, printre multe altele. Avem titluri clasice de console de platforme mari, PlayStation sau XBOX, cum ar fi Street Fighter sau Mortal Kombat.

Multe personaje seria de animatii se intalnesc in acest tip de joc in care gasim batalii intre personajele din One Piece, Naruto, Dragon Ball, SpongeBob etc. dar si super-eroii ca Spiderman. Jucati in rolul unui super erou favorit pentru a ii bate pe restul, fie că sunteți prieteni sau dușmani, doar unul singur poate fi proclamat câștigătorul competiției de lupte.

Nu mai așteptați, incepti chiar acum sa alegeti unul dintre aceste jocuri cu bataie si vă veti bucurați de marile bătălii care vă pot aduce să eliberați toată adrenalina din interior, lovind pe cei răi care joacă aceste jocuri. Nu contează dacă este vorba despre un duel sau o lupta pe stradă, misiunea ta este să zdrobești adversarii pentru a te face victorios, devenind un luptător invincibil. Alăturați-vă pentru a da lovituri oricui ar putea crede că este mai bun decât tine!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top