Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Formula 1

Jocuri cu Formula 1

Jocuri cu Formula 1 sunt unele dintre cele mai cunoscute jocuri de acțiune și curse. Acestea sunt jocuri minunate de curse care implică cascadorii cu mașini și vehicule orientate spre acțiune. Jocurile de curse F1 sunt cunoscute pentru curse și acțiuni reale. Joacă aceste jocuri online din Formula 1, toate sunt gratuite.

Vei conduce o masina sport capabila sa mearga pe orice traseu de curse. Incearca sa nu te lovesti de pereti si sa castigi cursa obtinand cel mai bun timp. Iti recomand sa joci pe modul de amator pentru a putea controla cat de cat masina.

In alt joc, iti vei cumpara o masina de raliuri pentru a face curse 3D pe autostrada. Drumul este liber si plin de rampe pe care sa sari. Strange banii si canistrele de nistro. Dupa fiecare nivel iti poti face tunning la masina. Vei accelera mai rapid si vei face drifturi mai lungi.

Alege una dintre cele 16 masini sport, vei gasi printre ele masini Ferrari, Lamborghini, BMW, Alfa Romeo si multe masini tunate sau de raliuri. Testeaza masina folosind simulatorul auto apoi daca-ti place intra in cursa si castiga marele premiu al vitezomanilor.

Conduceti cu usurinta aceste masini sport in toate cursele care ti le ofera aceasta categorie de jocuri cu Formula 1 din colecția noastră! Porniti motorul, turati si accelerați imediat, pentru un plus de viteza folositi optiunea de Nitro pe care fiecare joc o ofera. Multe dintre jocurile noastre de curse vă pun in rolul soferului experimentat, Sebastian Vettel si Michael Schumacher iti aduc cele mai tari curse de Formula 1. Un sezon de F1 este alcătuit dintr-o serie de curse, cunoscute sub denumirea de Mari Premii, organizate, de obicei, pe circuite construite în acest scop. În puține cazuri, cursele sunt găzduite de străzile unor orașe. În funcție de poziția pe care termină fiecare cursă, piloții primesc puncte, pe baza cărora se întocmește un clasament. Astfel, la sfârșitul fiecărui an competițional, pilotul care acumulează cele mai multe puncte este încoronat Campion Mondial.

Incarca-te cu adrenalina, alege-ti masina de Formula 1 si incepe!  Arătați că aveți ceea ce este necesar să fiți primul care va atinge linia de sosire, devenind Campion Mondial!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top