Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Power Rangers

Jocuri cu Power Rangers

Lupta cu escadronul Power Ranger roșu, albastru, roz, galben și verde în diferite jocuri video din aceasta categorie de jocuri cu Power Ranger Megaforce, Dino Charge sau Samurai. Combate nivelurilede luptă cu Super Sentai si ataca monstrii care apar.

Intrați în pielea personajelor mitic ale serialului, Power Rangers! Deveniți unul dintre cei mai populari super-eroi din ultimele decenii, un veritabil Power Ranger, folosește magie sau tehnologie și astfel conectați-vă cu Morphin Grid sau Network Metamorphosis. Deși dușmanii pot complica misiunea ta Morphing de a salva pământul! Deci, acum puteți obține legendarul costum de protecție și casca și va trebui să vă folosiți toată puterea, dexteritatea, rezistența sau chiar puteți folosi unele dintre diferitele sale arme speciale pentru a ii învinge pe raufacatori, care divin din ce în ce mai puternici.

Aceasta va fi, de asemenea, o bună ocazie de a folosi vehiculele de asalt uriașe, de asemenea cunoscute sub numele de zord. Deoarece ticăloșii au folosit monștrii gigant pentru a il distruge pe Rangers. Deși nu veți fi singuri în anumite misiuni, veți avea alți membri in echipa și veți combate grupul Ranger cu Megazord și veți termina cu planurile de răufăcători ai vrăjmașilor voștri.

Power Rangers au evoluat și au experimentat diferite versiuni și aici veți găsi jocuri cu Power Rangers de la cele clasice la cele mai actuale și Power Rangers Samurai Power Rangers Megaforce sau Power Rangers Dino Charge. Un Power Rangers obișnuit (roșu, roz, galben, albastru și verde) sau in alte culori ca alb, negru, aur, argint și altele.

Eliminati forțele răului alaturi de echipa ta de super-războinici cu aceste mini-jocuri. Lupta cu monștrii, salvați orașul, opriți răufăcătorii, curse de motociclete, dress up Power Rangers și multe alte activități sunt cele care pot fi efectuate în această secțiune. Distreaza-te cu aceste minunate jocuri in timp ce astepti viitoarele jocuri noi care urmeaza sa apara!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top