Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri DisneyJocuri cu Rapunzel

Jocuri cu Rapunzel

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Rapunzel

Jocuri cu Rapunzel este o categorie dedicata fetelor iubitoare de printese. Printesa Rapunzel Tangled este printesa Disney cu păr lung si blond, care a fost inchisa într-un turn de mamei ei vitregă, vrajitoarea. Optsprezece ani a stat încuiata în turn, deoarece mama ei vitregă a înșelat-o, spunând că cei care trăiesc în lume, sunt monștrii, canibali, ca va face milioane de boli și ca toți isi doresc să-i fure părul magic.

Într-o zi, iși face aparitia un hoț tânăr care a furat coroana printesei Rapunzel fără ca ea să știe ca ii apartine. Rapunzel, surprinsa l-a lovit cu o tigaie. Intr-un final, ea și-a dat seama că este un om bun și, în curând, descoperă că tot ceea ce ia spus mama sa vitregă era o minciună.

Joacă aventurile lui Rapunzel Tangled in aceasta sectiune de jocuri cu Rapunzel. Avem zeci de jocuri distractive pentru tine, indiferent daca iti place printesa Rapunzel sigur ca iti vor placea jocurile distractive unde stii cel mai bine, ca vei interactiona cu ea si cu alte printese din lumea Disney.

Te asteapta jocuri cu printesa Rapunzel de colorat, de imbracat, coafat si machiat, cu ea insarcinata, sau la doctor, dar si multe multe aventuri.

Saruta-l pe Flynn Rider, si porneste într-o aventură de iubire nesfârșită. Petreceți un timp minunat jucand cele mai frumoase jocuri ale prințeselor Disney. 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top