Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri DisneyJocuri cu Frozen

Jocuri cu Frozen

Cele mai noi

Jocuri cu Frozen

Ultimul succes major a fost Frozen Disney, care a devenit cel mai mare film animat din istorie, astfel i-am dedicat o categorie speciala de jocuri cu Frozen. Publicul s-a întors cu acest film care este inspirat de cartea The Snow Queen de Hans Christian Andersen. În CV-ul său se mândrește nenumărate premii, inclusiv Oscarurile sunt două realizate în 2014 pentru cel mai bun film animat și cel mai bun cântec original.

Povestea cronicizează evenimentele din împărăția imaginară din Arendelle, unde trăiau regi cu cele două fiice ale sale, Elsa și Anna. Elsa, s-a născut cu un cadou special și are o mare capacitate de a controla gheața și zăpada. Când surorile erau mici, intr-o după-amiaza se distrau intr-o camera cu zăpada facute de Elsa, sora mai mare, până când într-o zi, accidental, Elsa îngheață inima sororii sale mai mici, Anna. Unii troli legendari o ajuta pe Anna să-și recâștige sănătatea și regle le cere să ștergă amintirea tuturor despre evenimentul neplacut care s-a petrecut. Din acel moment, Elsa se inchide în camera ei și, singurii lui tovarăși ale ei sunt mănușile care nu-i lăsau magia sa se lanseze.

Totul s-a schimbat când părinții lor au plecat într-o excursie pe mare, o mare furtună le-a atacat și le-au pus capăt vieții. Elsa urmeaza sa devina regina si își face prima apariție de ani de zile pentru încoronarea sa, în care o serie de evenimente se petrec. Cand si-a aratat puterea, unii au considerat-o un monstru, deci ea decide să fugă în munți, unde și-a construit propriul castel de gheață. Sora sa nu ar lăsa așa ceva și se aventureaza in multi pentru a o gasi, aici il intalneste pe, Kristoff, alaturi de care incepe sa isi caute sora și să o aduca acasa. Sunt ajutati de reni lui Kristoff, Sven, și de un om de zăpadă distractiv creat de Elsa atunci cand erau micute, pe nume Olaf. Cu totii au parte de o adevarata aventura împreună pe care nu trebuie sa o ratati.

Deci, cu succes, jocuri cu Frozen au cucerit inimile tuturor si nu le puteti pierde de pe site-ul nostru și merită o categorie separată, astfel încât să le puteți găsi rapid. Avem o mulțime de jocuri ale căror protagoniști sunt personajele din această animație de poveste amuzantă. Jocuri cu personajele din Frozen de colorat, jocuri cu printesele Anna si Elsa de imbracat, coafat si machiat, cu ele insarcinate, sau la doctor, dar si multe multe aventuri cu Olaf și multe altele. Arendelle cel magic te asteapta așa că nu ezita să inspectați această secțiune fantastică.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top