Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri de Pescuit

Jocuri de Pescuit

Puneți momeala în cârlig și aruncați undita în apa pentru a pescui peștii din aceste jocuri de Pescuit. Feriți-vă de rechinii care înota în jurul plutei, vor să fure pestii pescuiti. Există jocuri cu diferite tipuri de dificultăți, mai ușor pentru copii dar și mai dificile.

Una dintre cele mai eficiente modalități de relaxare este să fii în natură, dar poate fi plictisitor, dar dacă o combinăm cu un hobby cum ar fi pescuitul atunci ontii un amestec relaxant și plin de emoții.

În primul rând trebuie să ai o undita buna de pescuit și momeală pentru a atrage pește, pe urma te poti indrepta spre un lac și să te bucuri de peisajul în timp ce pescuiesti peștii. Deși uneori aceste animale fug de momeală un pescar bun are multe trucuri pentru a captura, cum ar fi acela de a intra în apă și să rămână nemișcat să treacă și să prinda intr-o mișcare rapidă pestii cu o plasa.

Deși, în funcție de zona în care pescuim, trebuie sa fim atenti la pericole, deoarece în unii munți există urși care iubesc peștii. În timp ce alții se intalnesc cu crocodili care locuiesc în ape.

Petrece o zi relaxanta la pescuit alaturi de prietenii tau sau familia in aceste jocuri cu pescuit online.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top