Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu AnimaleJocuri cu Pinguini

Jocuri cu Pinguini

Joacă cu pinguini care zboară în polul nordic, pinguini de război care lupta impotriva la zombi și multe alte misiuni pentru a le interpreta cu aceste animale acvatice distractive. Bucurați-vă gratuit de cele mai bune jocuri cu pinguini online de pe net. La sud trăiesc pinguini, animale foarte amuzante care iubesc sa se scălde în mare pentru a pescui pește. Peștii sunt mâncarea lor preferată și iubesc să alunece pe gheață ca de pe tobogan disrect în apă pentru a îi căuta.

Joaca in rolul unui pinguin care iubește navigarea, urcate pe o bucata de gheata si porneste intr-o adevarata aventura pe marile inghetate, chiar daca poate părea ciudat si riscant să navighezi pe un bloc de gheață. Din același motiv, simtul aventurier va indeamna sa faceți cea mai nebună aventură, si decideți să mergeți la Hawaii pentru a trăi experiența de navigare autentica și pentru a vă măsura abilitățile împotriva celor mai buninavigatori din lume. Iar și după ce ați descoperit insulele, puteti face surfboard de pe un cub de gheață in marea de la Polul Sud. Va trebui să exersați multe ore pentru a deveni regele surfului, jucand un joc pentru a câștiga prestigiosul concurs, unde surferii din întreaga lume își măsoară abilitățile. Îmbunătățiți tehnica suficientă pentru a câștiga turneul sau, cel puțin, nu va faceți de ridicol in fata tuturor spectatorilor.

In categoria de jocuri cu pinguini va asteapta si alte surprize, cum ar fi seriaindragita de jocuri cu restaurantul pinguinilor. Gateste in bucătăria unui restaurant mancare pentru pinguini, serveste-i la timp pentru a vă menține clienții fericiți si imbunatatiti-va restaurantul.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top