Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Mahjong

Jocuri Mahjong

Mahjong este un joc clasic de cărți de solitaire în care va trebui să potriviți cărțile pentru a le face să dispară si am pregatit o categorie speciala dedicata acestor jocuri Mahjong. Există multe tipuri de mahjong și acum le puteți savura aici.

Unul dintre cele mai vechi jocuri din China cu secole de tradiție Mahjong, acest joc de carti datează din cele mai vechi timpuri, unde oracolele foloseau cărțile pentru a ghici viitorul.

Esti istet? Atunci aceste jocuri cu Mahjong sunt perfecte pentru tine. Mahjong este un joc foarte usor pentru cei care sunt atenti si concentrati. Elimina toate piesele si castiga jocul!

De regulă jucat cu patru jucători, deși este posibil să joci și cu trei. Există multe posibilități atunci când faceți cupluri 136,144,152 sau cu mai multe piese pe care sa le utilizati, aceasta oferă o mulțime de combinații de realizat.
De asemenea, este foarte ușor să înveți să joci, deoarece cu câteva jocuri poți învăța modul de joc.

In unele jocuri de Mahjong vei vedea ca piesele sunt hexagonale. Trebuie sa faci perechi ca si in clasica versiune. Singura diferenta este ca piesele disponibile sunt cele ce au cel putin 3 laturi libere. Elimina toate piesele pentru a termina nivelul.

In loc de literele chinezesti, in alte jocuri de Mahjong vei vedea ca se folosesc animale si practic trebuie sa faci perechi de animale dar si sa respecti regulile clasicului joc. Incepe cu piesele de sus si incearca sa eliberezi animalele de jos. Jocul se termina cand nu mai sunt piese pe tabla.

Aici vă puteți bucura de mahjong de diferite nivele de dificultate și de diverși actori. Jocuri Mahjong Simpsons, Dragon Ball, melodii Looney, animale, etc. Jocuri 3D cu jocuri noi și vechi pentru a juca pe cont propriu, ca și carte tipică de solitaire. Alăturați-vă gratuit pentru a vă bucura de aceste jocuri mahjong pe care le-am colectat pentru tine!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top