Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Bejeweled

Jocuri Bejeweled

Jocuri bejeweled sunt acele jocuri fantastice în care va trebui să eliminați pietrele de pe ecran. Va trebui să vă alăturați diamantele de aceeași culoare pentru a le alătura celor trei sau mai multe și a le face să dispară. Finalizați fiecare etapă, eliminând bordul și distrați-vă.

Aceste jocuri sunt printre cele mai clasice de browser, trebuie să plasati mai multe bijuterii de același tip în grupuri pentru a le face să dispară și să obțineti puncte. 

Ceea ce se diferentiaza in aceste jocuri este dificultatea care poate aparea la fiecare joc in parte. Modurile disponibile sunt: ​​Clasic în care trebuie să combinați trei sau mai multe bijuterii pentru a umple punctele din bara de jos, modul de acțiune în care bara de puncte apare la jumătate și în timp ce trece timpul. 

Mai mult decât atât, modul Puzzle care arată mai multe scenarii diferite, fiecare dintre ele fiind o planetă, trebuie să rezolvăm cinci puzzle-uri în ordinea dorită. Avem, de asemenea, un mod nesfârșit în care nu avem limită de timp sau nivele în care să putem testa viteza și reflexele noastre.

Versiuni noi de jocuri Bejeweled multiple apar tot timpul si sunt disponibile gratuit online pe site-ul nostru, fără descărcare. Foarte multe personaje apar in aceste jocuri bejeweld ca Goku, Minecraft, Barbie, printese Disney, maimuțe adorabile și multe altele. Nu pierdeți cele mai bune jocuri cu bejeweled, cei care deja sunt pasionati stiu sa se distreze cu ele. Petreceti o după-amiază plină de distracție.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top