Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Puzzle

Jocuri Puzzle

Reconstituie imaginile aranjand toate piesele in aceste jocuri cu puzzle. Puzzle pentru copii cu animale, printese, masini, personaje din desene si peisaje. Jocurile puzzle imbina imaginatia, strategia si intuitia prin aranjarea pieselor la locul potrivit. In general sunt jocuri distractive si usoare, dar unele au si un grad mai avansat de dificultate. 
Jocurile puzzle au o multime de beneficii in dezvoltarea copilului si se dovedesc a avea o valoare educationala importanta. Primul lor beneficiu este ca pot fi jucate la toate varstele, dar cel mai important este ca fiecare copil invata mereu ceva nou din ele. Valoarea educatioanala a puzzle-urilor consta in bogatia informatiilor pe care micutii le invata din desenele formate prin potrivirea pieselor. Este vorba de animalute, personaje de poveste, numere, litere, cuvinte, personaje din desenele animate.

Copiii au ocazia sa invete litere intr-un mod simplu si distractiv cu ajutorul puzzle-ului. Si nu in ultimul rand, se va distra intalnindu-si personajele preferate din desenele si filmele animate. 
Puzzle cu barbie, cu printese, cu zane magice sunt doar cateva dintre cele mai populare pentru fete. Iar pentru baieti jocurile puzzle cu masini si super eroii preferati sunt cele mai cautate. Alege jocul preferat si distreaza-te!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top