Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri de Facut Curat

Jocuri de Facut Curat

Cele mai noi

«
1

Jocuri de Facut Curat

Ar fi foarte dificil pentru copii să-și faca curatenie in propria camera, drept urmare va puteti antrena jucand jocurile din categoria Jocuri de Facut Curat. Chiar daca nu vi se pare o activitate amuzantă, trebuie sa va obisnuiti sa va faceti curatenie in camera. Pentru a vă face mai plăcută aceasta activitate, am adus intr-un singur loc o mulțime de jocuri de facut curat. Puteți curăța camerele prințeselor,puteti curata plaja, străzile, școala și multe alte locuri. 

Intr-unul dintre jocuri te afli la ferma de animale. Dacă tot ai venit, hai sa ajuți. Curăța ferma, du vacile, caii, caprele in staul și strânge fânul sau lâna.

In alt joc vei intalni o veveriță drăguță care are nevoie de ajutor pentru a-și curăța camera. După ce terminați treaba împreună, aceasta îți oferă ocazia de a-i și decora camera în stilul tău.

In camera lui Barbie este super murdarie si dezordine. Chiar si cu super puterile ei, tot are nevoie de ajutorul tau pentru a face curatenie. Strange hainele murdare si arunca gunoaiele la cos. 

O fata trebuie sa faca curat in camera ei. Este multa dezordine, toate hainele sunt imprastiate pe joc si va trebui sa le pui in cosul cu rufe. Strange si gunoaiele, sterge peretii si spala geamurile.

Distrează-te în timp ce joci jocurile noastre de curățenie și după ce jucați aceste jocuri du-te și fa ordine in camera ta.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top